Binnen 4 werkdagen geleverd

Bereken direct uw prijs

Gratis omslag ontwerp

In-house productie

Druktechnieken

Bij Ipskamp Printing blijven we innoveren en toekomstgericht. Dit mag u ook van ons verwachten.

Wij hebben onze nek uitgestoken door als een van de eerste proefschriften-specialisten te investeren in de druktechniek van de toekomst: inkjet. Maar is inkjet altijd ideaal? Hoe zit het met offset? En digitaal druk?

Ipskamp Printing biedt alle mogelijkheden. Maar wat is het beste voor u?

Premium Print

Premium Print is onze eigen naam voor inkjet. Inkjet maakt furore. Dat is niet zo vreemd als we naar de voordelen kijken: snel, efficiënt, milieuvriendelijk, lage kosten en ook nog eens een perfecte afdrukkwaliteit. Veel proefschriften en andere wetenschappelijke publicaties worden Premium geprint. Qua prijs is Premium Print onverslaanbaar.

Premium Plus Print

Premium Plus Print geeft een wat meer glossy-achtige afdruk. Met Premium Plus Print garanderen we knallende kleurenafbeeldingen! We gebruiken hiervoor onze state-of-the art digitale drukpersen met fotoafdruk kwaliteit. Veel kunst- en fotoboeken maar ook sommige proefschriften worden Premium Plus gedrukt.

Offset

Als we spreken over snelheid en hogere aantallen dan zijn onze offsetpersen onverslaanbaar. Voor offset beschikken we over twee 6 kleurenpersen 72×102 cm met lak en een 8 kleurenpers 72×102 cm. Deze 8 kleuren pers is voorzien van H UV droging. Deze duurzame pers is in staat nog meer bijzondere, afwijkende materialen te verwerken. Bovendien is het drukwerk direct droog, waardoor we sneller kunnen nabewerken. De pers is CO2 vrij gebouwd, verbruikt minder energie en materiaal. Hiermee is het een van de schoonste drukpersen van dit moment.

Premium Print, Premium Plus Print of Offset? Neemt u gerust contact op met ons voor advies, referenties, proeven of informatie. Graag rekenen we uw voordeel uit in een concurrerende offerte.

Thesis infobooklet