Binnen 4 werkdagen geleverd

Bereken direct uw prijs

Gratis omslag ontwerp

In-house productie

Extra opties

Omslag-veredeling
U wilt meer dan een standaard omslag? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende omslag-veredelingen. Bijvoorbeeld:

  • Spot UV-lak op uw omslag (bepaalde vormen highlighten met glans lak)
  • Pregen (relief aanbrengen op omslag)
  • Laserstansen (vormen uit het omslag snijden)
  • Foliedruk
  • Glow-in the dark drukken

Ipskamp brochure (52)C

Interesse? Wij vertellen u er graag alles over!

 

Laminaat op omslag
Meestal wordt het omslag gelamineerd. Het omslag wordt dan voorzien van een plastic coating. Laminaat beschermt uw omslag tegen krassen en vlekken en  geeft uw boek een mooie uitstraling.

Of u mat of glans laminaat gebruikt is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Mat laminaat maakt de kleuren op het omslag wat lichter en het glans laminaat donkerder. Er is geen prijsverschil tussen mat en glans laminaat.

Mat laminaat is iets kwetsbaarder, zal eerder krassen tonen, zeker op een donkere achtergrond. Om dit te voorkomen kunnen wij u omslag voorzien van krasvast mat laminaat tegen een zeer bescheiden meerprijs.

Hardcovers
Uw proefschrift is het kroonjuweel van 4 (of meer) jaren keihard werken. Een uitvoering met een hardcover toont dit als geen ander aan. Wij kunnen zowel de hele oplage in hardcover drukken, maar ook slechts een paar exemplaren om de kosten beheersbaar te houden. Altijd een leuk cadeau voor jezelf of familie/vrienden etc.!

Bezorging op meerdere adressen
Het is geen probleem om, tegen een geringe meerprijs, uw proefschriften te leveren op meerdere adressen. Indien wenselijk kunnen wij uw proefschriften ook bij de pedel afleveren.

E-book
Naast het drukken van een prachtig proefschrift kunnen wij ook een E-book bijleveren. Het E-book is een interactieve publicatie in pdf. Dit E-book bevat functies zoals tekst-search, zoomen en kan gedeeld en gedownload worden. De kosten bedragen slechts €50,-. Wij kunnen dit E-book voor u hosten. Ideaal om te combineren met een QR-code.
U kunt hier een voorbeeld vinden: https://books.ipskampprinting.nl/thesis/534998-Folcarelli/

QR-code
Een QR-code wordt vaak gebruikt om het gemakkelijk te maken om een link te openen. Een lange link intypen is erg vervelend, hier biedt de QR-code zijn uitkomst. Door deze code te scannen gaat de gebruiker direct naar de achterliggende link. In dit geval dus uw proefschrift. Een QR-code kunnen wij gratis voor u regelen. Ideaal om op een samenvatting of uitnodiging voor uw promotie te zetten!

Groepskortingen & workshops
Met meerdere collega`s interesse in het drukken e/o opmaken van het proefschrift? Voor groepen bieden wij aantrekkelijke kortingen. Hiernaast maken wij graag vrijblijvend een afspraak op 1 van onze kantoren of bij u op locatie om alle ins- en outs m.b.t. het drukken van uw proefschrift te bespreken.