Binnen 4 werkdagen geleverd

Bereken direct uw prijs

Gratis omslag ontwerp

In-house productie

Layout proefschrift

De layout van uw proefschrift bepaalt de look and feel ervan en is derhalve een belangrijk onderdeel van het hele proces. Wij realiseren ons dat niet iedereen zijn of haar layout wil of kan doen. Wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen. Zo kunnen wij zowel de gehele layout van het binnenwerk en omslag verzorgen, maar ook enkel delen van het binnenwerk of alleen de omslag. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Gemiddeld duurt een volledige opmaak van binnenwerk & omslag 2,5 tot 3 weken. Het opmaken van een proefschrift gaat altijd in samenspraak met u.

Uiteraard kunt u ons ook even bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Ipskamp brochure (27)C

Layout binnenwerk, omslag en boekenlegger

Basic
Opmaak elementen aanbrengen, bijvoorbeeld tabs invoegen, hoofdstukpagina`s opmaken, kop- en voetteksten invoegen e.d.

Prijs op aanvraag

Premium
Op basis van een vooraf gekozen template geven we uw proefschrift vorm. Wanneer u een mooi en verzorgd opgemaakt proefschrift wilt, maar iets minder waarde hecht aan de vormgeving, is dit de juiste keuze. Ook indien u beschikt over een iets minder budget is dit een uitstekende keuze.

€ 499,-

Advanced
Vrije opmaakkeuze, geheel from scratch! Wij spreken samen met u de wensen door om zo tot een mooi eindresultaat te komen. De meest complete keuze om uw proefschrift persoonlijk vorm te laten geven!

€ 599,-

Layout omslag en boekenlegger

Basic cover
Uw omslag wordt opgemaakt o.b.v. door u aangeleverde tekst en beeldmateriaal. Wij werken het geheel professioneel uit tot een drukklaar PDF bestand. Beeldbewerking zijn hierbij niet inbegrepen.

€ 75,-

Premium cover
Opmaak from scratch. Wij spreken samen met u de wensen door om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Wij verzorgen naast de vormgeving van uw omslag eveneens het beeldmateriaal en de creatieve uitwerking.

prijs op aanvraag

Korting
Bij de basic en advanced opmaak van uw binnenwerk, is de opmaak van het omslag inbegrepen. Indien het niet nodig is dat wij de opmaak van uw omslag verzorgen, brengen wij € 50,00 minder in rekening.

Offerte aanvragen

 

 

Layout LIEVER ZELF VERZORGEN?

Als u de opmaak zelf wilt doen staan wij u natuurlijk ook graag bij. Hoe kunnen we u helpen?

  • Uitgebreide informatie aangaande de opmaak van uw binnenwerk en omslag vindt u in ons informatieboekje. Bekijk hier
  • U kunt onze templates voor het omslag en het binnenwerk gebruiken, deze vindt u hier. Download
  • Voor eenvoudig & effectief omslag-ontwerp kunt u onze GRATIS omslagtool gebruiken. Klik hier