Proefschrift layout

Na jaren hard werken bepaalt de layout van uw proefschrift uiteindelijk de look and feel ervan en maakt het helemaal af. Een belangrijke keuze is dan ook of u dit zelf wilt doen of het liever uitbesteedt.

Of u nu de opmaak zelf doet of het liever uitbesteedt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Laat ons uw layout verzorgen

Wij kunnen de layout van uw proefschrift uiteraard voor u verzorgen. Zo kunnen wij zowel de gehele layout van het binnenwerk en omslag verzorgen, als ook enkel delen van het binnenwerk of alleen de omslag.

Zullen we samen de mogelijkheden doornemen? We helpen u graag!

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden proefschrift layout en bijbehorende prijzen. Gemiddeld duurt een volledige opmaak van binnenwerk & omslag 3 weken. Het opmaken van een proefschrift gaat altijd in samenspraak met u.

Proefschrift layout binnenwerk

Binnenwerk basic

Wij kunnen één of meedere elementen aan uw proefschrift toevoegen zonder de volledige tekst op te maken. We vragen u om de laatste versie van uw binnenwerk als PDF aan te leveren en wij kunnen dan stijlelementen toevoegen zoals:

  • Hoofdstuktabjes
  • Hoofdstukpagina’s
  • Paginacijfers
  • Kop- en voetteksten

We kunnen u een aantal voorbeelden sturen of u kunt ons een voorbeeld van uw wens sturen. Op basis daarvan kunnen wij de stijlelement(en) toepassen. De prijs voor deze optie varieert en is derhalve op aanvraag.

Binnenwerk premium

Op basis van een vooraf gekozen template geven wij uw proefschrift vorm. Wanneer u een mooi, verzorgd opgemaakt proefschrift wilt, maar iets minder waarde hecht aan de vormgeving, is dit de juiste keuze. Ook indien u beschikt over iets minder budget is dit een uitstekende keuze. De prijs voor deze opmaak variant is €499,-.

Binnenwerk advanced

Vrije opmaakkeuze, geheel from scratch! Wij spreken samen met u de wensen door om zo tot een mooi eindresultaat te komen. De meest complete keuze om uw proefschrift layout persoonlijk vorm te laten geven! Zowel omslag als binnenwerk. De prijs voor deze opmaak is standaard €599,-. Deze is echter wel indicatief en is mede afhankelijk van het totaal aantal pagina’s en tabellen.

Proefschrift layout omslag en boekenlegger

Omslag basic

Uw omslag wordt opgemaakt o.b.v. door u aangeleverde tekst en beeldmateriaal. Wij werken het geheel professioneel uit tot een drukklaar PDF bestand. Beeldbewerkingen zijn hierbij niet inbegrepen. Als u zelf geen afbeelding hebt, kunnen we geschikte afbeeldingen voor u verkrijgen via www.shutterstock.com en www.istockphoto.com. De kosten voor het opmaken van een basic omslag bedragen €75,- exclusief de eventuele aankoop van een afbeelding.

Omslag advanced

Opmaak from scratch. Wij spreken samen met u de wensen door om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Wij verzorgen naast de vormgeving van uw omslag eveneens het beeldmateriaal en de creatieve uitwerking. De prijs voor deze service is op aanvraag.

Liever zelf uw proefschrift layout verzorgen?

Als u de opmaak zelf wilt doen staan wij u natuurlijk ook graag bij. Hoe kunnen we u helpen?

  • Uitgebreide informatie aangaande de opmaak van uw binnenwerk en omslag vindt u in ons gratis informatieboekje.
  • U kunt gratis onze templates downloaden voor Indesign, Photoshop en Illustrator.
  • Uiteraard kunt u ook onze helpdesk bellen op 053 482 62 66.