Pre-Print service

Het kan voorkomen dat u qua tijd krap komt te zitten om tijdig uw proefschriften in te leveren bij de pedel. Dit kan diverse oorzaken hebben, maar wij hebben daar een mooie oplossing voor; onze Pre-Print service. Wij produceren dan binnen 4 werkdagen, na aanlevering van uw PDF bestanden, direct maximaal 30 exemplaren voor u.
Let op: dit is dus zonder enige vorm van proef! De gedrukte proefschriften zullen 4 werkdagen ná aanlevering van de PDF bestanden bij u worden afgeleverd.

Na aanleiding van deze eerste druk, kunt u in een later stadium een gecorrigeerde PDF aanleveren. Op basis van deze PDF produceren wij de resterende proefschriften voor u.

Met deze service bieden wij u de mogelijkheid om de pedel tijdig te voorzien van uw proefschrift en heeft u vervolgens genoeg tijd om eventuele correcties nog door te voeren en ons te voorzien van een gecorrigeerde PDF.

Voor deze extra service rekenen wij €250,- bovenop de kostprijs van de eigenlijke order.

Wil jij alles weten over het drukken en het opmaken van je proefschrift?
Schrijf je dan in voor onze webinar op 11 mei. Tussen 12.30-13.30 vertellen wij je alles over het printen en lay-outen van je proefschrift.
Registreren via: https://ipskamp.webinargeek.com/print-your-thesis-with-ipskamp-14